27 Mayıs 2013 Pazartesi

Galénic Elancyl Chrono - Actif Cellulite incrustée

Galénic Elancyl Cellu-Stop Düzeltici Konsantre - Pürüzsüzleştirici Konsantre 
Merhabalar...Selülitten nefffret ediyorum..:( Bir zamanlar pilatesle geçmişti ne kadar güzel vücudumda herhangi bir fazlalık yok gayet fit ve selülit sorunsuzdu.:S Zaman geçti ve herşey başa döndü.
Kilom da arttı ve selülit inanılmaz derecede arttı.Bacak değil sanki portakal poşetleri taşıyorum bacaklarımda :(
Canım kardeşim de dile getiremediğimi anlayıp içine doğmuş halde bu hediyesiyle geldi...
Enfes bir kokusu var.
Serumları gece ve gündüz kullanımlık minicik şişelerde...
14 günlük düzenli kullanımda incelttiğini söylüyor, bakalım kullanmaya başladım.Şimdiden 2 tanesi bitti.
Tek sorun bastığımda bir de hemen çıksa çok sevineceğimdir.Ama olmuyor..:)
Günde bir kere ilgili bölgelere (bacak,baldır,karın,kalça)  sürülür.Bir kutu ürünün 14 gün boyunca yeteceğini belirtiyor. Bu sürdüğümde bacaklarımda ve karnımdaki gerginliği anlatamam. Çok kaşıntı yapıyo ilk sürüldüğünde sonra normale dönüyo..İlk defa bu kadar disiplinli ürün kullanacağımdır.Kardeşime söz verdim:D 
 
Sanırım bu daha iyi oldu. En çok hoşuma giden kokusu.Gerçekten çok güzel resmen yeni yıkanmış temiz çamaşırlar gibi temiz ve ferah kokuyo...
İhtiyacınız olmamasını diliyorum...:)
Sevgiler...

2 yorum:

  1. Merhaba,
    Ürünü bir fırsat sitesinde çok uygun fiyata gördüm. Almayı düşünüyorum, siz nasıl bir sonuç aldınız üründen? Daha önce duymadığım bir marka. Bir de etikette hayvanlar üzerinde test edilmediğine dair bir ibare var mı acaba?

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar...Düşünmeden alın derim.Ben de aldım markafoniden aldım hatta..çok gzel bir ürün.Selülitlerde azalma gördüm.ve incelmeyle ilgili vaadi doğru.Düzenli,bıkmadan ve öncesinde peeling yaparak kullanmak çok etkili bir sonuç veriyor.Yani en azından benim için öyle olmuştu..

    YanıtlaSil