31 Temmuz 2013 Çarşamba

Bitenler#7

Merhabalar...Yaz olunca çok şey bitirebiliyorum..:) 
İşte böyle bişey..Aslında bu ay daha çok bitenler değil de bitemeyip çöpe gidenler oldu daha çok...

 Miniminnacık ürünlerden başlayayım ilk önce...Dead sea ürünlerini biliyorsunuzdur muhtemelen...Daha önce diş bakım ürünlerinden kullanmıştım çok etkili değildi...Sürekli alışveriş yaptığım eczacı hanım tavsiye etmişti ama bu maskeleri hiç kullanamadım.Çünkü biri siyah diğeri de iğrenç bir beton harcı rengindeydi..:)
Nashi Argan yağı:Vanilya club kutularından birinden çıkmıştı.Güzel bir üründü,kokusu özellikle çok enfesti.Deneme boyu olmasına rağmen bir kaç defa kullanabildim. Bu üründe en sevmediğim şey saçlarımın özellikle uçlarını çok kuruttu.Bir de röfleli olduğunu ve röflenin saçı ne derece kuruttuğunu ve yığrandığını düşünün..Yani güzeldi ama yetersizdi daha doğru bir açıklama olur bu yağ için.Tercih eder miyim?Hayır.
Fresh look spf 30 day moisturizer: Yine vanilya club kutularından çıkan deneme boy bir üründü.Hayatımda hiçbir ürüne asla dememiştim.Ama ilk defa diyorum.Kokusu,yapısı,şekli şemali...Minicik bir ürün duruyor ya koccaman koccaman sivilcelere sebep oldu.Sonra yaraya dönüştü ve minik kızarıklıklar eşliğinde de sonlandı.
Yine tercih etmem dediğim ürünlerden kendileri..
Yves Rocher cure solutions :Yorgunluk karşıtı canlandırıcı kür...Bir alışverişte almıştım.Bunlardan bir kaç tane vardı.Hala kullanıyorum.Bu kadar mı güzel olur.Elimdeki ürünlerim bittiğinde almak istediğim bir bakım ürünü.

Fırçalar,kağıt törpüler eskidiği için bekletmemin bir manası yok.Diğerleri de aslında uzun zamandır duruyolardı ve atılması gerekiyordu.
Blistex lip relief cream : Çok önceden bir dergiden çıkmıştı.Neredeyse evde herkes kullandı.Herkese çok iyi geldi.Ama elimizde farklı marakalara ait ürünler olduğundan bir de yaz bitmeden kış gelmeden alamayacağımdır.Çünkü kışlık bir ürün gibi gelir bana hep.
TBS Eye colour (38) : Bunu da ne zaman aldığımı hatırlamıyorum artık ufalanmaya başladı.Sanırım o da gitmek istiyor.:)Zaten hiçbir zaman verim alamamıştım.
Yves Rocher lip gloss: Bir Yves Rocher alışverişi sonrası verilen hediye üründü.Bitmiş ama niye duruyo bilmiyorum.Çok güzeldi.Yapış yapış sevimsiz bir duruma getirmiyo.
Lancome Lip gloss (Gri olan): Lancome markasına ait böyle bir gloss var mı hep merak etmişimdir.Bunu bir kuaförden almıştım.Biliyorsunuz ambalaj taklidi çok kolay.Ayrıca bir zamanlar yine lancome ürünlerini Özkanlar pazarında bile bulabilirdiniz (hala var mı bilmiyorum)...Yani taklit olup olmadığını anlayamadım zaten sürdüğümde de saçlarım başta olmak üzere her yanıma bulaştığı için gidiyor kendileri...
Diğerleri de her ikisi de Avonun rujları ama ne zaman Avon kullansam benim cildime bişeyler oluyor.
Her defasında almayacağım diyorum diyorum gidiyorum en olmadık zamanda alıyorum,ondan sonra da dudaklarım,yanaklarım yara bere dolanıyorum :S Yapmamalıyım değil mi? :)
Yves Rocher Sebo specific Corrector concealer : Ah Yves Rocher nasıl üzüyosun beni anlatamam:( Niye en güzel ürünlerin olmaz artık? Bu kapatıcıs öyle bişeydi ki..Bilmiyorum kullandınız mı? Sivilce sorununu her daim yaşayan kılçık bir insan olduğum için bu ürün kurtarıcımdı.Ama ne yazık ki ürün artık üretilmiyormuş:(
Yeşil kısmını sivilcenin üzerine sürüyosunuz kuduruktan sonra da kapatıcıyla sivilcenin üzerine küçük tampon hareketlerle tamamlıyosunuz.Çok memnundum.Ama artık yok.Olsa düzine düzine alırdım.
Max factor stick fondöten : Bu fondöten çok eskiden bir arkadaşımda vardı o kullanırken görmüştüm ve bana çok pratik gelmişti o zamanlar.Ama çıkardığı sivilceleri gördükten sonra vazgeçtim.Asla demiyeyim ama almam sanırım.
 Bepanthol Ultra Protect body lotion : Kuru ve hassas ciiltler için bir vücut losyonu.
Duş şampuanıyla beraber almıştım ve biraz geç bitti.Güzel ama sıkıcı..Yani olsa da olur olmasa da...
Clinique 7 day scrub cream : Bunun azıcık süresi geçmiş olmasına rağmen özellikle burnumda ve çenemdeki siyah noktacıkları yok etmesi çok hoşuma gitmişti ve bitti.Almak istediğim bir ürün.
M.Asam Peeling cream : M.Asam ürünlerini de içindeki üzüm çekirdekleri cazip geldiği için almıştım ama peelinglerin sivilcelerden uzak tutulması gerekiyor biliyorsunuz,bu ürün değdiği anda fena yaptığı için ellerimde kullandım çoğu zaman.Yeniden almayacaklarım lilstesinde.
Innova Mask Hydro -Vital : Stresli ciltler için etkili olan bir maskeydi.Ama benim haricimdeki herkes çok memnun kaldı sanırım.Bana yaramadı.Ama yine de kullandım ve bitti.Yeniden almayı düşünmem.
Mavala Double - Lash : Mavalanın bu kirpik ürününü büyük bir sabırla kullanırsanız cidden sonuç alırsınız.
Kesinlikle tavsiye ederim.Kirpiklerime ilk sürdüğüm günlerde acaip bir yanma oluyordu.
Yanmanın sebebi neydi bilmiyorum ama kısacık kirpiklerimde işe yaradı.Zaten uzun kirpikleriniz varsa da daha gür ve temiz olmasını sağlıyor.Badem yağı kullanamıyorsanız denenebilir.Yeniden almayı istiyorum.
L'oréal Gençlik şifresi : İşte göz kremi konusunda çok şansızım.Ne kullanıyorsunuz sizler?Çok derin izlerim yok ama artık ciddi kremler kullanmalıyım.Sensaiden sonra Loreal birazcık basit geldi çok işe yarar gbi de gelmediği için bi kenara atılmıştı.
Oriflame Hand Bath & Massage Oil : Kışın Norveçli balıkçılardan bile fazla çatlayan,kuruyan ellerime iyi gelmişti.Yaz kış napıyorum da acaba o kadar  kuruyo bu ellerim bilmiyorum.Ellerimin kaşıntısını almıştı.
Ama bitti işte..:) Yenisini alamam çünkü bitmeyen ürünlerim var.
Aquolina Bath shower : Çok güzel öldüğüm bittiğim bir kokusu yoktu ama güzel temizliyordu.Yeniden alırım ama başka çeşidi..:) 
Krauterhof Kırmızı asma yaprağı kremi : Özellikle bu kremi kullanın diyorum.Sürekli ayakta olun olmayın,isterseniz masa başında çalışın bu krem kesinlikle çok iyi bakım yapıyor...Kılcal damarlarınız nasıl bilmiyorum ama benim ayaklarımdaki ve bacaklarımdakiler yerlerinden çıkıp sürekli benimle dalga geçmek için her yanıma dolaşacak sanki.Ve ağrıları da katlanılmaz biliyorsunuz.Ama bu kremi kullandığımdan bu yana ayaklarım ve bacaklarım daha rahattı.Pembe renkte enfes kokulu bir krem...
Acord çubuklu pamuklar: Çok özelliği yok sadece bu satılıyordu bulunduğum yerde alıverdim ve bitiverdi..:)
Innova After sun body lotion: Bu tip kremleri illa ki güneşten sonra kullanmadım hiç.Duştan çıktıktan sonra da nemlendirici olarak da kullandım...Bu markanın içinde bulunan ne bilmiyorum ama bu da iyi gelmeyen ürünlerdendi.Alışveriş sonrası hediye olarak verilmişti.
Sebamed sunblock lotion spf30 : Güzel bir üründü.Sebamed yıllardır kullandığım bir markaydı şimdi yerini başkaları aldı.:) Bana çok yeterli gelmedi Sebamed spf 30.
Yves Rocher Lilas Mauve : Leylak desede şimdi olmayan sarı renkte şişeli mimoza kokulu bir parfümü vardı bilmem hatırlar mısınız? İşte aynı onun gibi kokuyodu sanki o yüzden almıştım.Ama her güzel şey gibi erken bitti.:) Yazın parfüm sıkılmıyo her ne kadar EDT olsa da cildime de sıktığım zamanlar oluyordu ve yakmadı aksine ciddi bir ferahlık verdi hep.
Agiva El temizleme jeli : Antibakteriyel jeller son zamanlarda en yakın dostlarım oldu.Farklı markaların da olsa da miktarlarının azlığı ve o küçücük şişelere verdiğim büyük paralar canımı sıktığı için almıştım.Fekat onlar kadar etkili olmadı ve de sonlarına doğru feci kokmuştu :( Selin jel kullanıyorum temiz,steril...
Kotex Lightdays : Günlük kullanım pedleri konusunda ne düşünürsünüz,ne kadar gereklidir bilmiyorum ama ben kotex kullanıyorum...Tavsiye olunur.
Schwarzkopf Gliss Kırılma karşıtı bakım maskesi : Çok inanmadığım,inanamadığım bir üründü.Öyle de kaldı.
Elimde farklı maskeler ve yağlar var yenisini çok zorda kalmadığım sürece almam galiba.
Dova onarıcı terapi saç kremi: Yoğun onarıcı bir krem ama saçlarıma yeterli gelmedi.
Beauty Formulas Active Oral care Interdental flossers : Watsonslarda satılan bir kürdandı.Hem diş ipi hem de kürdanı olan fonksiyonel bir diş ürünü.Yedekleri hala var.Sürekli aldığım ürünlerden.
Watsons freshmint toothpaste : Watsonstan aldığım naneli diş macunu.2 liraya almıştım..Çok etkili değil aslında bazan aman hadi şunu alayım diyoruz ya hem kesemize,hem de dişlerimize kötülük yapıyoruz.Evet ucuzdu ama normalde tercih eder miyim?Hayır.
Yves Rocher Banyo küpleri: Böğürtlenli harika kokulu bir banyo küpü. Özellikle yorucu bir günün ardından sadece ayaklarım için bile kullandığım olmuştur...
Dalin Bebek sabunu : Arada saçma sapan vücut ürünlerinden hasta olan vücudumu dinlendirmek için bebek sabunlarına başvuruyorum...Sürekli alıyorum.
Galenic Elancyl Chrono- Actif Smoothing Concentrate: Belki heryerde Biotherm'in en iyi selülit ürünü olduğunu söyleseler de bu ürün ciddi ciddi mükemmel!.Sevgili kardeşimin bir sürpriziydi..Ne yalan söyliyeyim ilk başta kızmıştım bana böyle bişey hediye ettiği için ama ciddi bir selülit önleyici ve inceltici...
Görünen kapsülleri düzenli olarak gece ve gündüz olmak üzere kullanıyorsunuz ve 2,5 cm.inceltiyor.Ölçüm yapmadım ama kıyafetlerim iyi geldiğine göre sanırım amacına ulaştı.Yeniden almayı çok isterim ama hiç bir yerde rastlamadım.
Veee hepsi de geri dönüşümeeee...
Benim bitirdiklerim bu kadar..Görüşmek dileğiyle...Sevgiler...



6 yorum:

  1. Selülit kapsülünü cok merak ettimm yaa...Blogun cok güzel canım ..Bana da beklerim http://mervelil.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. 30 tane kapsul toplam 150 ml. Olduguna gore sanirim 5'er ml.lik kapsuller...kokusu cok nefesti bir de..;) bu arada tesekkur ederim ve hosgeldiniz...;)

    YanıtlaSil
  3. büyük bir temizlik olmuş :)ben de yeni bir blog açtım bir bakarsan sevinirim :)

    YanıtlaSil
  4. Oyle oldu evet...hosgeldiniz..blogunuzu gordum ve takipteyim basarilar diliyorum sevgiler...;)

    YanıtlaSil
  5. kapsül çok dikkatimi çekti :)

    YanıtlaSil