9 Temmuz 2013 Salı

Bonvagon.com alışverişi...

Merhabalar...Çoook uzun zaman olmuş...Biraz yazmak istedim ama gün boyu aksiliklerden başımı alamadım.
Çektiğim resimler berbattı, renkleri ayarlayamadım...Sonra resimlediğim ürünlerimden bazısı kırıldı bazıları da dökülüp yokolmayı tercih etti ve ben şu anda dökülenlerin kokusuyla bayılacağım şimdi burda:( 
Neyse yeniden merhaba...Burda çok şey değişmiş ve yeniden başlama zamanı..:)

Aquolina Serisi
Bu seriyi çok önceden Sevil Parfümeri'de görmüş, beğenmiş fakat almamıştım...Alalı uzun zaman oldu bunları da ama yazmaya henüz vakit bulabildim...
İki ayrı seri var burda ama o kadar geçti ki hangisini hangisi ile almıştım tam olarak hatırlamıyorum.Ama her seride bir şampuan ve vücut ürünleri ve de fragrance bulunuyordu.
 Schiapparelli Bronze Lipstick: Daha önce kullanmadığım bir marka ama kokrtuğum kadar değildi.Ürünlerin hepsi İtalyan bu arada...Bu ürün de buğday tenli bende gayet hoş durdu.Dudakta yok gibi bir etki bırakıp aslında tüm varlığını karşıdan ispatlayan ürünlere hayranım bu da onlardan biri. Abartmayayım ama öyle..:)
Aquolina Beyaz Çikolatalı ve Kestane köpüklü duş ürünleri: Enfes tatlı kokular ve cildinizi kurutmuyo..Asla ağır bezdirici kokulara sahip değiller...

Aquolina Shampoo Hair and Body Shower Green tea
ve Aquolina Shampoo normal- dry hair pineapple : Kokuları çok güzel henüz şampuanlarını kullanmadım ama duş ürünleri eğer bu kadar nemlendirip zarar vermeden temizliyorsa eminim şampuanları da aynıdır.

Aquolina Deo Fragrance Fresh Mango : Harika bir ürün...Kokusu varla yok arası sadece size has bişey gibi..Alerjisi olan biri bile çok rahat kullanabilir ki ben bu konuda sinir biriyimdir.Yani faranjit veya astımı olan birini rahatsız etmiyor diyebilirim.
Aquolina Marzipan Body milk : Badem ezmeli bir vücut sütü.Enfes kokuyo..:) Aslına bakarsanız yediğimiz içtiğimiz bir çok şeyin kokusunu duymak bir zamanlar deli ederdi beni..Şimdi ne oldu bilmiyorum çok hoşuma gitmeye başladı...Ağır olmamak kaydıyla tabi.
Auqolina Body water : İşte bu ürün bugün beni deli etti.Daha doğrusu eve geldiği ilk günden bu yana başta annem olmak üzere herkesin sinirlerini bozdu bu koku.Bildiğiniz altın damlası..:)) Bir de vanilya ve paçuli demez mi üstünde.Bilmesem o kokuların neye benzediğini inanayım. Zaten benim için kullanımdan kalktı bugün itibariyle..Çünküü....
En son resmini görüntleyip yerine koymuştum ve birden bulunduğu yerden attı kendini...Kapağının patlamasıyla bütün o altın damlası benzeri koku başucuma döküldü düşünebiliyor musunuz??:( Ciddi söylüyorum assla almam bir daha...Başlamadan biten serüvenim diyebilirim sadece :)
Annem odama uğramıyo kokudan ötürü :)))
Bonvagon.com sitesini niye bilmiyorum ama seviyorum...Neyse şimdilik bu kadar...
Sevgiler...

1 yorum: