20 Kasım 2013 Çarşamba

Bitenler #9

Merhabalar...
Uzun zamandır yazmıyorum sanki o kadar zor başladım ki giriş cümlesine..:)
İşte bu ay bitirdiklerim...
 O koskoca çantayı nasıl anlatırım diye düşünüyodum ki o da nesi bu kadarcıkmış:)

Selin pembe greyfurt & nar özlü duş jeli; Watsons alışverişim sonrası verilmişti...Minnacık olmasına rağmen bir duş boyu öyle güzel temizlik yaptı ki hayretler içersinde kaldım.Enfes bir kokusu var.
Hobby exotic flower vücut şampuanı ; köpük güzel ama bir de kurutmadan temizlik yapsa hiç fena olmazdı.Ayrıca kokusu bir yerden sonra bana katlanılmaz geldi.
Protex Herbal: Kesinlikle tavsiye ediyorum...Sabunları gibi duş jelleri de harika ve kelimenin tam anlamıyla temiz!Kokusu,köpük miktarı,temizliği...Duştan sonrası kaşınır mısınız bilmem ama bende çok iyi bir etki bıraktı.Kurutmadan nazik ve temiz bir his bırakıyo..
Palmolive aroma therapy energy: Evet güzeldi...Ama protex kadar değil...Hoş kokulu bir duş jeli işte...
Yves Rocher'nin boyalı saçlar için üretmiş olduğu serinin spreyi idi.Saçların kolay taranması için,rengini korumak için kullanılan bir sprey...Güzeldi evet saçlarımı uzun süre renk için dşünürsek korudu.Ama sıkıldım sanırım...Elimdekiler bitince alırım sanırım.
Avon AT argan yağlı saç bakım serumu: Çok büyük umutla aldığım ama sadece saçlarımın uçlarını yumuşatmaktan öteye gidemeyen bir serumdu.
Vanilya club'ın gönderdiği arganlı spreyden memnunum sanırım bir kez daha almam.
Nuxe my beauty kit vanilya clubdan çıkmıştı...Hangi ay olduğunu tam olarak hatırlamıyorum...İçinde 35 ml.lik micellar cleansing water with rose petals (misel solüsyon), 15 ml.lik anti-fatique moisturizing cream (yorgunluk izlerini hafifleten krem) ve yıne 15 ml.lik 24hr muisturizing body lotion (24 saat nemledirici vücut losyonu) bulunuyodu.Miktarları az bile olsa güzel ürünlerdi.Fikir sahibi olacak kadar kullanabildim.Özellikle solüsyonunu çok beğendim.
Aloha sun lotion; Yine vanilya club ürünüydü.Orjinal boyda bir ürün olduğu için güneşi gördüğüm heran kullandım ve çok güzeldi..Kötü bir etkisi olmadı.Gratislerde satıldığını biliyorum.Yazın bir kez daha alabilirim..
Barbara bort göz ve dudak makyajı temizleyici: Bunu niye aldım bilmiyorum...Ama gözümdeki makyajı çıkarmaktan çok gözlerimin içinde gezinmeyi tercih etti sağolsun :( Evet güzel temizledi ama çok fazla pamuk harcamak delirtti beni...Bir de krem ürünleri niye bilmiyorum ama sevemedim.Bu son oldu zaten bir daha almam.
Loreal 3 etkili tonik: 3 etkiyi bir ben anlamadım sanırım...Tonik ne işe yarar sorusuna kendi kendime sormama sebep ilk üründü kendisi..Olay parfümeri alışverişim sonrası verilen bedava üründü zaten.Sanırım almayacağım..
Oriflame beauty 3in 1 makeup remover : Bu da çok faydalı olmayan ve yüzümde sivilcelenmeye sebep olan bir makyaj temizleme ürünüydü...
Koyunun olmadığı yerde keçi..durumu birazda..
Nivea anti-perspirant deo: Tansaş marketten alınmıştı.Çok güzeldi..Bu sıralar ürünlerin orjinal boylarındansa minik boylarını daha çok tercih eder oldum.
The Library of fragrance baby powder : Daha önce de anlatmıştım sanırım...Beklenen bebek kokusu değil bu.Niye 2.defa aldım ve de kullandımsa..Oda parfümnden farksız ama çok tıkanmama sebep olan bi kokusu vardı.Almam desem de ilerde bana belli olmaz demeyi tercih ediyorum:)
Selin limon kolonyası: Asla vazgeçmem.Çocukluğumdan bu yana en sevdiğim kokudur.Gerçi son zamanlarda kendini çok değiştirdi.Cam şişeleri hariç eski kokusu yok bence...
 L'occitane rose el kremi vanilya clubdan çıkmıştı..10 ml.lik küçücük bişeydi ama yolculuklar sırasında epey işime yaradı...
Caudalie S.O.S. morning eye cream : Bu krem bu kadarcıktı ama bir çok sabah benim en büyük kurtarıcımdı.1.5 ml.lik ne kadarcık kullanılabilir ki diyordum fakat 1 haftalık minicik kullanımlarda gözlerimde ciddi bir ferahlık gerçekleşti...En azından ben öyle hissettim...
Topicrem mild shampoo lotion: Tek kullanımlık losyon şampuan bu da çıldırmış gibi kaşınan saç diplerimi rahatlattı.Orjinal boyu için sipariş verdim..
Watsons'ın minik ürünleri...
Bebak el ve vücut nemlendiricisi: Eğer kış için düşünüyorsanız yetersiz gelebilir...
Rebul jasmine EdC : Harika bir kokusu var.Çok kalıcı...

Yves Rocher serum vegetal: Göz kremi ama nasıl bir krem bilemedim...İçinde minicik belli belirsiz simlerin olduğu enterasan bi krem.:) (Mağaza çalışanı bile ben soruncaya kadar bilmiyormuş) Gözlerinize aydınlık veriyor ve kırışıklıkları dolduruyo.Yapısı çok güzeldi.Hemen cilde nüfuz etmesi iyi.Ama etkisi geçici..
Daha etkili bir krem arayşındayım.Tavsiyeniz?
Artık pamuk yetiştiremiyorum cildimi temizlemeye...biten kağıt mendiller...Islak temizleme mendilleri...watsons kağıt mendiller...Fondöten süngerleri...
Çok etkili bir ürün değil belki ama ayaklarınızı bir 10 dk. bekletmeniz kokuyu ve yorgunluğu alıp,aynı zamanda da nemlendiriyor.Güzeldi.Fakat farklı ürünlerim var..Ayrıca çok da etkili bir ürün değil..
Hayatımda hiç bu kadar büyük bir  aseton bitirmemiştim.Pardon oje temizleyici..:)
500 ml.lik bir şişe ve ben bitirdim..:) Eper oje kullanmışım demek ki..
Gürbent adında tanınmamış bir aseton.Muhtemelen içinde zararlı kimyasallar da vardır ama benim tırnaklarımı içinde aseton bulunmadığı iddia edilen temizleyicilerden bile iyi korudu.
Bir kez daha alacağımdır.
zerinde yazanların hepsini gerçekleştiriyo söyliyeyim.Eğer hala denemediyseniz alabilirsiniz...Güvenle de kullanabilirsiniz...Özellikle nemlendirme konusunda çok başarılı olduğunu düşünüyorum...şu anda watsonsda,gratiste 25 lira olduğunu biliyorum sadece...
veee son olarak English home'un yasemin kokulu koku çubukları bitti :(
Bunu da alın arkadaşlar..En son aldığımda 20 liraydı yanılmıyorsam...
Ama gerçekten temiz,ferah ve huzur dolu bir kokuya sahip...

Benim bu ay bitirdiklerim bu kadardı...Yüklerim direkt geri dönüşüme...
Sevgiler...



2 yorum:

  1. Oooh ne güzel bitirmişsin bir sürü ürün...Yenilere yer açılmış:)
    Sevgiler

    YanıtlaSil